Apple lucrează cu Intelligent Energy la noi tipuri de baterii pentru terminalele mobile, bazate pe celule de alimentare

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 664 ori
<b>Apple lucrează cu Intelligent Energy la noi tipuri de baterii pentru terminalele mobile, bazate pe celule de alimentare</b>Apple colaborează cu cei de la Intelligent Energy în cadrul unui proiect care va aduce noi celule de alimentare pe terminalele mobile. Acestea vor sosi în câțiva ani și vor fi mai eficiente decât bateriile actuale, oferind și mai mult timp de...

Apple colaborează cu cei de la Intelligent Energy în cadrul unui proiect care va aduce noi celule de alimentare pe terminalele mobile. Acestea vor sosi în câțiva ani și vor fi mai eficiente decât bateriile actuale, oferind și mai mult timp de funcționare.

 
Tehnologia ar putea debuta pe laptopuri și iPaduri întâi, permițându-le să funcționeze fără să fie încărcate cu zilele sau chiar săptămânile. Cei de la Intelligent Energy au dezvăluit că au cumpărat o serie de brevete în tandem cu o "mare companie internațională din domeniul electronicelor". Identitatea acestui partener a fost bine păzită, dar o sursă apropiată de companii a confirmat că e vorba de Apple.

Apple lucrează cu Intelligent Energy la noi tipuri de baterii pentru terminalele mobile, bazate pe celule de alimentare

Trebuie menționat și că Intelligent Energy are deja legături cu Apple prin intermediul lui Joe O'Sullivan, care se află în consiliul de directori al companiei și care a fost angajat Apple. Firma Intelligent Energy se ocupă și cu surse de alimentare pentru automobile, dar și pentru electronice. Se zvonește de ceva vreme că și energia solară ar fi în planurile Apple, iar ea se află și printre proiectele companiei menționate mai sus.  
 
După evoluții la nivel de design și de ecran pe iPhone și iPad, ar fi cazul să vedem și o inovație pe partea de baterie și alimentare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×