Nokia Lumia 525 anunțat oficial, sosește luna viitoare și are un preț de doar 200 de dolari (Video)

2.969 ori
<b>Nokia Lumia 525 anunțat oficial, sosește luna viitoare și are un preț de doar 200 de dolari (Video)</b>Deși nu mai e de ceva vreme sezonul lansărilor de telefoane, nu strică să mai vedem câte un model nou și în această perioadă. Nokia a lansat astăzi oficial un nou Lumia, un model cu preț accesibil pe care îl vedeți mai jos. Acesta este Nokia...

Deși nu mai e de ceva vreme sezonul lansărilor de telefoane, nu strică să mai vedem câte un model nou și în această perioadă. Nokia a lansat astăzi oficial un nou Lumia, un model cu preț accesibil pe care îl vedeți mai jos. Acesta este Nokia Lumia 525:

​

Terminalul costa în jur de 200 de dolari și este succesorul popularului Lumia 520. Handsetul este destinat piețelor în curs de dezvoltare, fiind un produs pentru cei cu buget restrâns. Nokia Lumia 525 integrează un display IPS LCD de 4 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și vine cu procesor dual core Snapdragon S4 de 1 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă.

Avem la dispoziție și un slot microSD cu suport pentru până la 64 GB, o cameră de 5 megapixeli în spate, Bluetooth 4.0 și WiFi. Handsetul se remarcă printr-o serie de carcase interschimbabile, de culori precum galben, alb, portocaliu și negru, iar bateria sa de 1430 mAh ar trebui să ofere 14 zile de funcționare în standby.

Lumia 525 măsoară 9.9 mm în grosime și se lansează în magazine în decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×