Nokia Lumia 730 primește certificare din partea FCC; schițele scot la iveală faptul că vom beneficia de suport dual-SIM

Autor:  | Publicat în:  Nokia 733 ori
<b>Nokia Lumia 730 primește certificare din partea FCC; schițele scot la iveală faptul că vom beneficia de suport dual-SIM</b>Un device așteptat să debuteze oficial luna viitoare în cadrul show-ului IFA 2014 din Berlin, este și Nokia Lumia 730, terminal intitlulat &ldquo;telefonul selfie&rdquo;. Din câte am aflat anterior, acest nou smartphone cu Windows Phone 8.1 va fi...

Un device așteptat să debuteze oficial luna viitoare în cadrul show-ului IFA 2014 din Berlin, este și Nokia Lumia 730, terminal intitlulat “telefonul selfie”. Din câte am aflat anterior, acest nou smartphone cu Windows Phone 8.1 va fi succesorul lui Nokia Lumia 720 și va aduce la pachet o cameră frontală de 5-megapixeli.

De asemenea, potrivit ultimelor scăpări de pe web, Lumia 730 ar putea beneficia de un display de 4.7 inch cu rezoluție HD (1.280 x 720 pixeli) sau FWVGA (854 x 480 pixeli), 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, și de o cameră foto principală cu senzor de  6.1 megapixeli.

Odată cu certificarea din partea FCC, iese la iveală și faptul că Nokia Lumia 730 (RM-10404) va dispune de două sloturi SIM, de o baterie înlăturabilă cât și de o greutate foarte scăzută. Rămâne de văzut care va fi prețul acestui nou device Lumia, și cât de bine va sta la capitolul captură selfie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×