BlackBerry Passport primește o recenzie Înaintea lansării; Mostrele foto ale camerei arata foarte bine! (Video)

950 ori
<b>BlackBerry Passport primește o recenzie Înaintea lansării; Mostrele foto ale camerei arata foarte bine! (Video)</b>Direct din Cehia vine cel mai nou review pentru BlackBerry Passport, telefon care nici măcar nu a sosit în magazine încă. Acest model e văzut de mulți ca o speranță pentru BlackBerry, care își va întoarce soarta nefastă din ultimii ani cu el,...

Direct din Cehia vine cel mai nou review pentru BlackBerry Passport, telefon care nici măcar nu a sosit în magazine încă. Acest model e văzut de mulți ca o speranță pentru BlackBerry, care își va întoarce soarta nefastă din ultimii ani cu el, sau va eșua dramatic și acesta va fi ultimul său flagship... Hai să vedem ce spun cehii în recenzia lor.

Veți vedea în primul rând în recenzie o serie de mostre foto foarte arătoase realizate cu acest telefon, semn că avem o cameră foarte bună la dispoziție. Fotografiile sunt clare, bine iluminate și culorile sunt realiste, iar nivelul de detaliu e excelent. Camera este una de 13 MP, cu deschidere F/2.0, stabilizare optică și autofocalizare. La interiorul acestui device se afla un procesor Snapdragon 800 quad core de 2.2 GHz, un GPU Adreno 330 și 3 GB RAM.

BlackBerry Passport

Camera e capabilă de captură video Full HD la 60 FPS, iar combinația dintre tastatura fizică și simboluri/gesturi cu ajutorul zonei touch este excelentă și intuitiva. Tastatura oferă 29 de butoane hardware, iar keypadul oferă de fapt și un mare touchpad, împreună cu zona inferioară a ecranului. Ecranul LCD de 4.5 inch a fost lăudat, el venind cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, o densitate a pixelilor de 453 ppi, o imagine clară și protecție Gorilla Glass 3.

BlackBerry Passport primește o recenzie Înaintea lansării; Mostrele foto ale camerei arata foarte bine! (Video)​

La interior se mai află și o baterie de 3450 mAh, una dintre cele mai mari capacități disponibile pe un flagship din 2014. Din păcate nu avem și o durată de funcționare în acest review. Mai multe detalii aflați din recenzia completă aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×