HTC Titan III apare În mod misterios Într-un sondaj Xbox Live

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.124 ori
<b>HTC Titan III apare În mod misterios Într-un sondaj Xbox Live</b>Din câte mai țin minte HTC Titan a făcut o impresie bună la Mobilissimo.ro și nici Titan II nu a fost un telefon de lepădat. Astfel, lucrurile devin interesante la Titan III, mai ales că predecesorul său avea o cameră de 16 megapixeli. Acest nou...

Din câte mai țin minte HTC Titan a făcut o impresie bună la Mobilissimo.ro și nici Titan II nu a fost un telefon de lepădat. Astfel, lucrurile devin interesante la Titan III, mai ales că predecesorul său avea o cameră de 16 megapixeli. Acest nou Titan ar fi apărut într-un sondaj recent legat de serviciul Xbox Live.

Sondajul întreabă publicul "pe o scară de la 1 la 5 cât de încântați ați fi dacă ați primi unul dintre următoarele terminale de Crăciun". Printre variante se aflau iPhone 5, Droid RAZR MAXX HD, Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S III și HTC Titan III. știm că înainte ca HTC 8S și 8X să debuteze ne așteptam la o tripletă de telefoane de la HTC, deoarece avem 3 nume de cod care se vehiculau, legate de Windows Phone: Rio, Accord și Zenith. Rio și Accord s-au materializat, dar Zenith nu, deci acesta ar putea fi HTC Titan III.

Zvonurile afirmă că Zenith ar avea un display Super LCD 2 de 4.7 inch și mă aștept și la un CPU Snapdragon S4 dual core, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. Să fie acesta următorul flagship Windows Phone de la HTC, sau cineva de la Microsoft a pus un "I" în plus la HTC Titan II?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×