Nokia Lumia 900, gata de lansare În SUA?

1.343 ori
<b>Nokia Lumia 900, gata de lansare În SUA?</b>înainte de Nokia World 2011, au existat zvonuri cu privire la un al treilea telefon Nokia cu Windows Phone, în afară de Lumia 800 și Lumia 710. Este vorba despre Nokia Lumia 900, zis și Ace, care ar fi trebuit să debuteze simultan cu primele două...

înainte de Nokia World 2011, au existat zvonuri cu privire la un al treilea telefon Nokia cu Windows Phone, în afară de Lumia 800 și Lumia 710. Este vorba despre Nokia Lumia 900, zis și Ace, care ar fi trebuit să debuteze simultan cu primele două modele. Ei bine, se pare că acest terminal va sosi în SUA prin doi operatori importanți la anul.

Verizon și AT&T îl vor lansa pe nou-venit în 2012, împreună cu Lumia 800 și Lumia 710. Nokia are deja experiența lui Lumia 800, care s-a vândut ca pâinea caldă în Marea Britanie, datorită promoțiilor ce implicau un Xbox 360, iar americanii pot fi cuceriți prin oferte similare. Ultima oară când am văzut o imagine ajunsă pe web cu Lumia 900, acesta arată ca un soi de Samsung Omnia 7, iar zvonurile afirmau că va veni cu un ecran de 4.3 inch ClearBlack AMOLED și un procesor single core de 1.4 GHz.

Terminalul nu se va diferenția în dotări față de primele două handseturi Lumia, asta în afara diagonalei ecranului. Mă aștept aici la o cameră de 8 megapixeli, Nokia Drive și Maps la pachet și la 16 GB memorie internă. încă nu este clar dacă acest model va avea o cameră frontală pentru videoconvorbiri, de vreme ce smartphone-urile Windows Phone nu prea vin cu această funcție. Totuși, în varianta Mango a OS-ului este inclus și suportul pentru camera frontală, deci această funcție este posibilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×