Despre viitorul, trecutul și produsele Google, Într-o sesiune de discuții de o oră cu Eric Schmidt (Video)

1.214 ori
<b>Despre viitorul, trecutul și produsele Google, Într-o sesiune de discuții de o oră cu Eric Schmidt (Video)</b>Fanii Android vor devora următoarea oră de discuții, pe care o vedeți în clipul de mai jos și care îl are în prim plan pe Eric Schmidt, director Google. El a luat cuvântul în cadrul evenimentului Le Web 2011 din Franța, discutând subiecte...

Fanii Android vor devora următoarea oră de discuții, pe care o vedeți în clipul de mai jos și care îl are în prim plan pe Eric Schmidt, director Google. El a luat cuvântul în cadrul evenimentului Le Web 2011 din Franța, discutând subiecte variate, de la cenzura Google din China, la funcțiile lui Ice Cream Sandwich și viitorul lui Google+.

Conferința din Paris a inclus și un demo al lui Android 4.0, oferit de către Hugo Barra, product manager Android la Google. Interesant e faptul că printre mailurile primite de Hugo era și unul de la Schmidt, în care acesta se plângea că nu îi place cum funcționează un aspect al noului Android. Același director Google pare încrezător în viitorul lui Google TV, afirmând că e sigur că anul viitor deja numeroase televizoare noi vor fi livrate direct cu soluția gigantului motoarelor de căutare la bord.

Pe finalul discursului a fost ridicată și problema relațiilor dintre Google și China și a faptului că în această țară un dezvoltator trebuie să își urce aplicațiile în zeci de magazine pentru telefoane Android și nu se poate baza pe Android Market. S-a vorbit și despre Google ca o țară, despre istoria de 13 ani a companiei și despre faptul că Android a existat înainte de iPhone. Toate acestea în clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×