Nokia Lumia 920 are parte de cozi În fața magazinelor AT&T; Foarte puține unități pe stoc!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.284 ori
<b>Nokia Lumia 920 are parte de cozi În fața magazinelor AT&T; Foarte puține unități pe stoc!</b>Imaginile din acest articol ne prezintă cozile de la magazinele AT&T cu ocazia lansării telefoanelor Nokia Lumia 920. îmi amintesc că atunci când Nokia Lumia 800 s-a lansat în China, el a fost întâmpinat cu un entuziasm similar, deci nu mă miră...

Imaginile din acest articol ne prezintă cozile de la magazinele AT&T cu ocazia lansării telefoanelor Nokia Lumia 920. îmi amintesc că atunci când Nokia Lumia 800 s-a lansat în China, el a fost întâmpinat cu un entuziasm similar, deci nu mă miră popularitatea lui Lumia 920 în State.

Chiar dacă aceste cozi nu se compară cu cele pentru iPhone sau chiar și cele pentru tableta Microsoft Surface, ele sunt o veste bună pentru Nokia și Microsoft. Lumia 920 a avut un debut agitat, primul său clip promoțional fiind unul falsificat, astfel încât camera sa să pară mai bună. Odată cu prezența clienților în fata reprezentantelor avem și o veste proastă: se pare că numărul de unități pe stoc este foarte scăzut, undeva pe la 5 - 20 de terminale per magazin, ceea ce e foarte puțin pentru o zi de lansare.

Nokia Lumia 920 are parte de cozi În fața magazinelor AT&T; Foarte puține unități pe stoc!

Asta înseamnă că multe dintre persoanele de la coadă vor pleca acasă cu mâna goală. Motivele pentru care acest Lumia stârnește atât de mult interes? Faptul că încorporează o cameră Pureview de 8.7 megapixeli, un ecran PureMotion HD+ cu rezoluție 1280 x 768, 32 GB memorie internă, cel mai nou Windows Phone și un procesor Snapdragon dual core. și pe Mobilissimo.ro telefonul a stârnit destul de mult interes și îl așteptăm cu nerăbdare și în România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×