Angry Birds Star Wars Review: peste 100 de nivele noi, Luke Skywalker, lasere și roboței! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.424 ori
<b>Angry Birds Star Wars Review: peste 100 de nivele noi, Luke Skywalker, lasere și roboței! (Video)</b>Angry Birds și-a încrucișat sabia de laser cu Angry Birds într-o întrunire a doua francize foarte iubite. Rezultatul? Un joc inedit numit Angry Birds Star Wars, pe care am avut ocazia să îl testăm (și între timp să îl terminăm) pe iOS,...

Angry Birds și-a încrucișat sabia de laser cu Angry Birds într-o întrunire a doua francize foarte iubite. Rezultatul? Un joc inedit numit Angry Birds Star Wars, pe care am avut ocazia să îl testăm (și între timp să îl terminăm) pe iOS, respectiv pe iPad Mini. Titlul costă 3 dolari în varianta HD pentru iPad, pe care am încercat-o noi.

Avem de-a face aici cu rețeta clasică: trageți cu păsările faimoase din praștie și distrugeți porcii, dar acum și cu ajutorul unor puteri speciale de Jedi și arme. Spre exemplu pasărea roșie este acum Luke Skywalker și dacă apăsați pe ecran după ce trageți pasărea, veți folosi o sabie laser pentru a lovi inamicii sau obstacolele. Pasărea galbenă este acum Han Solo, cu părul vâlvoi ca Harrison Ford in film și ea trage cu un pistol cu laser în inamici. Un lucru e important de reținut în Angry Birds Star Wars: laserul ricoșează, fie că e tras de turete, roboți sau de voi și vă veți folosi de asta în multe misiuni.

Angry Birds Star Wars

și dacă am adus în discuție misiunile, aveți la dispoziție 40 de nivele pe planeta cu doi sori, Tatooine, 40 de nivele pe faimoasa Death Star și 40 pe planeta lui Yoda, acestea din urmă fiind cu plată (1.77 euro pe iOS). în plus mai există și 11 nivele bonus cu robotetii R2D2 și cel auriu al cărui nume îmi scapă. Totalul este de 131 de nivele de distracție cu păsări și porci imperiali, care acum au turete, roboți și navete spațiale de tip Tie Fighter. îl veți întâlni și pe Darth Vader într-o bătălie finală pe Death Star și îi veți auzi respirația grea, plus acea muzică orchestrală faimoasa din Star Wars.

Angry Birds Star Wars Review

Continuând periplul printre personaje îl descoperim și pe Chewbacca, care e acum o mare pasăre maro foarte blănoasa care dărâma totul în calea sa. Avem și o pasăre neagră Jedi, care cu ajutorul unui val albastru de energie împinge obiectele și lovește inamicii. în cele din urmă există și păsările albastre care se divid în 3 și sparg materialele de gheață/sticlă. Jocul combina elemente clasice Angry Birds cu Angry Birds Space și orbitele planetelor care influențează traiectoria păsărilor.

Angry Birds Star Wars Review: peste 100 de nivele noi, Luke Skywalker, lasere și roboței! (Video)

De-a lungul nivelelor aveți și filmulețe de prezentare, care vă spun povestea din Star Wars în varianta Angry Birds, într-un mod comic. Dacă nivelele de pe Tatooine sunt ușoare, cele de pe Death Star și planeta lui Yoda sunt puțin mai grele, dar în câteva ore ar trebui să terminați acest joc. îi acordăm nota 9.8 din 10 și asta pentru originalitate și modul inedit în care sunt integrate personajele Star Wars în universul Rovio. Puteți descărca jocul de aici pe iOS, versiunea HD, de aici cea standard și de aici cea Android.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×