Nokia Lumia 920 primește primele clipuri oficiale tip ghid de utilizare; Gata de lansare? (Video)

2.302 ori
<b>Nokia Lumia 920 primește primele clipuri oficiale tip ghid de utilizare; Gata de lansare? (Video)</b>Nokia Lumia 920 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale finalului de an, prin prisma faptului că este un flagship Windows Phone 8. Lumia 920 se număra printre cele mai performante modele cu WP8 la bord și aduce și un hardware superior...

Nokia Lumia 920 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale finalului de an, prin prisma faptului că este un flagship Windows Phone 8. Lumia 920 se număra printre cele mai performante modele cu WP8 la bord și aduce și un hardware superior rivalilor săi, cum ar fi camera sau ecranul.

Acum au început să apară și primele clipuri oficiale de tip ghid de utilizare pentru acest device. în acest articol vedem cum se introduce cartela MicroSIM în telefon și mai avem un clip dedicat setărilor de roaming. Observați că telefonul e viu colorat, aspect care a devenit deja trademark pentru modelele jucăușe Lumia. Handsetul a fost anunțat în septembrie și se va lansa la mijlocul acestei luni, deci cam peste o săptămână sau două ar trebui să îl vedem în România.

Ca aspecte negative menționez faptul că terminalul este masiv, cu greutate de 185 de grame, deci cântărind cât un Galaxy Note II și grosime de 10.7 mm, față de 7.6 mm cât are un iPhone 5. Nokia Lumia 920 pune la bătaie un display IPS TFT de 4.5 inch cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli și tehnologie PureMotion HD+. Ecranul are avantajul unei luminozități fantastice, plus faptul că îl putem opera și cu mănuși. Sub carcasa telefonului se ascunde un CPU dual core Snapdragon de 1.5 GHz, pe care abia așteptam să îl punem la treabă într-un viitor review.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×