Nokia Lumia 920 - specificații confirmate

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.013 ori
<b>Nokia Lumia 920 - specificații confirmate</b>în acest moment se desfășoară evenimentul Nokia de prezentare a noilor telefoane cu Windows Phone 8. Primul adus pe scenă de către un oficial al Nokia a fost Lumia 920. Văd că se insistă mult pe denumirea PureView, tehnologie de calitate în...

în acest moment se desfășoară evenimentul Nokia de prezentare a noilor telefoane cu Windows Phone 8. Primul adus pe scenă de către un oficial al Nokia a fost Lumia 920. Văd că se insistă mult pe denumirea PureView, tehnologie de calitate în domeniul foto și video. Nu au adus senzorul de 41 Megapixeli ci unul de 8.7 Megapixeli.

Designul amintește de Lumia 800 și Lumia 900, pare și un pic glossy, acestea erau impresiile celor aflați la fața locului. Procesorul lui Lumia 920 este de proveniență Qualcomm dual-core Snapdragon S4 la 1.5 GHz precum cel implementat și pe unele telefoane Android precum ASUS Padfone, HTC One S, Sony Xperia T. Display-ul este de 4.5 inch cu rezoluție HD, exact așa cum se anticipa în cadrul zvonurilor apărute în ultimele zile. Normal că au pus și tehnologia ClearBlack care împiedică efectul de glare datorat razelor Soarelui. Se adaugă 32 GB spațiu de stocare.

Bateria de pe Lumia 920 ajunge la 2000 mAh și va rămâne de văzut cum se descurcă la capitolul autonomie. Nokia Maps va reuni vechiul Maps cu Nokia Transport și Nokia Drive, plus că funcționarea offline a fost bine pusă la punct.

Bateria de 2000 mAh beneficiază de wireless charging și este de departe cel mai mare acumulator pus până acum de Nokia în vreun smartphone de-al lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×