Nokia Lumia 530 a fost descoperit online În softul CamSpeed, camera sa nu are blitz, telefonul rulează WP8.1

1.275 ori
<b>Nokia Lumia 530 a fost descoperit online În softul CamSpeed, camera sa nu are blitz, telefonul rulează WP8.1</b>Sofica Speedcam este un serviciu care măsoară performanta camerelor folosind un software numit CamSpeed, iar el a fost metoda prin care telefonul Nokia Lumia 530 a fost din nou descoperit. Cu câteva zile în urma circulau zvonuri despre acest model,...

Sofica Speedcam este un serviciu care măsoară performanta camerelor folosind un software numit CamSpeed, iar el a fost metoda prin care telefonul Nokia Lumia 530 a fost din nou descoperit. Cu câteva zile în urma circulau zvonuri despre acest model, iar ele revin în actualitate azi.

Aparent, acest device va sosi fără blitz și va rula Windows Phone 8.1. Ultima scăpare despre Lumia 530venea de la @evleaks, iar Nokia nu a făcut încă vreun anunț cu privire la acest model. îl așteptam la BUILD 2014 luna viitoare, împreună cu alte câteva terminale midrange și high end Lumia. Vă reamintesc că BUILD ia startul pe 2 aprilie.

Windows Phone 8.1 va fi anunțat tot în aprilie, iar Lumia 530 este așteptat să sosească într-o varietate de culori. El va avea un display de 4 inch, probabil va păstra acel 1 GB RAM de la Lumia 525 și eventual va implementa un CPU Qualcomm Snapdragon 400. Speculațiile afirmă că dacă el nu vine la BUILD, atunci va fi anunțat la un eveniment special Nokia pe 19 aprilie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×