Nokia Maps primeste un update

2.309 ori
<b>Nokia Maps primeste un update</b>Lansata in luna februarie a acestui an, aplicatia mobila Nokia Maps si Nokia Map Loader pentru PC-uri au fost downloadate de peste 1 milion de ori. Aplicatia a fost anuntata in februarie si este acum disponibila pentru download, iar feedbackul...

Lansata in luna februarie a acestui an, aplicatia mobila Nokia Maps si Nokia Map Loader pentru PC-uri au fost downloadate de peste 1 milion de ori. Aplicatia a fost anuntata in februarie si este acum disponibila pentru download, iar feedbackul consumatorilor a fost folosit pentru a imbunatati experienta oferita de Nokia Maps.

Versiunea updatata a aplicatiei are o noua interfata cu un sistem de cautare imbunatatit si categorii detaliate. Exista de asemenea si un indicator al statusului GPS-ului, pentru a realiza daca sistemul dumnevoastra navigational este conectat la satelit sau nu. Noua versiune soseste cu un bonus, constituit dintr-un trial de 3 zile de folosire a licentei Navigation gratuit. Astfel, utilizatorii vor putea folosi serviciul intr-un weekend sau intr-o scurta calatorie de afaceri, descoperind avantajele unui sistem personal de navigare integrat intr-un telefon mobil.

Si Map Loader, aplicatia pentru PC a primit imbunatatiri, transferand hartile la viteze de 10 ori mai mari decat prima versiune a aplicatiei si permitand utilizatorilor sa downloadeze fisiere audio cu rol de directionare.  Ambele versiuni sunt disponibile acum pentru download la adresa http://maps.nokia.com. Nokia isi va updata si acoperirea hartilor sale in cea de-a doua jumatate a acestui an, pentru a oferi servicii clientilor din peste 150 de tari. Nokia Maps va fi de asemenea integrat in Ovi, serviciul Internet lansat de compania finlandeza, care permite accesul la toate celalalte servicii ale companiei cum ar fi Nokia Music Store sau jocuri N-Gage.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×