Sony Ericsson pregateste un telefon destinat gamerilor

1.569 ori
<b>Sony Ericsson pregateste un telefon destinat gamerilor</b>Nu, nu este vorba despre eternul PlayStation Phone, ci despre un telefon in toata puterea cuvantului, un rival al handseturilor lansate recent de Nokia, care folosesc platforma N-Gage. Cele mai noi zvonuri afirma ca noul terminal va include un sistem de...

Nu, nu este vorba despre eternul PlayStation Phone, ci despre un telefon in toata puterea cuvantului, un rival al handseturilor lansate recent de Nokia, care folosesc platforma N-Gage.

Cele mai noi zvonuri afirma ca noul terminal va include un sistem de control bazat pe senzori de miscare, o tehnologie similara cu cea folosita de Nintendo Wii. Am vazut deja o astfel de tentativa in cazul modelului S500i, deci Sony Ericsson nu ne-ar surprinde cu un astfel de gadget. Suntem siguri ca acest gaming phone produs de celebra companie va fi un rival pe masura al hitului Nokia N81.

Incepem sa credem din ce in ce mai mult ca nu vom vedea vreodata un PSP Phone, in special pentru ca tocmai s-a lansat o noua versiune a consolei portabile, iar gaming phone-ul care urmeaza sa fie anuntat ar inhiba vanzarile unui astfel de terminal. Se va ridica noul handset la inaltimea celor ce folosesc platforma N-Gage? Daca jocurile reusesc macar sa aduca cu cele prezente pe PSP, vom avea de-a face cu un gadget bine vandut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×