Apple a vandut iPhone-ul cu numarul 1 milion

Autor:  | Publicat în:  Apple 786 ori
<b>Apple a vandut iPhone-ul cu numarul 1 milion</b>Apple a confirmat faptul ca a vandut ieri terminalul mobil iPhone cu numarul 1 milion, cu cateva saptamani mai devreme decat predictia initiala. &nbsp; Astfel, investitorii nelinistiti de scaderea pretului celebrului telefon au primit confirmarea ca...

Apple a confirmat faptul ca a vandut ieri terminalul mobil iPhone cu numarul 1 milion, cu cateva saptamani mai devreme decat predictia initiala.

Astfel, investitorii nelinistiti de scaderea pretului celebrului telefon au primit confirmarea ca iPhone este un succes. Actiunile Apple, care au scazut cu 9% in urma cu o saptamana din cauza ieftinirii handsetului mentionat anterior au crescut din nou astazi cu 4%. Apple a redus pretul primului sau terminal mobil de la 599 dolari la 399, afirmand ca va vinde 1 milion de unitati pana la finalul lunii septembrie. Iata ca prezicerile companiei s-au adeverit, chiar mai devreme, o performanta unica in industria telefoniei mobile.

Iphone a fost lansat cu mult tam-tam la sfarsitul lunii iunie cucerind publicul prin combinatia touchscreen-Internet browser si player audio/video. Apple a vandut 1 milion de iPhone-uri in 74 de zile, performanta atinsa de iPod de abia dupa 2 ani. Producatorul terminalului-hit a confirmat faptul ca doreste sa vanda 10 milioane de unitati pana la finalul anului 2008. Actiunile AT&T, providerul din SUA care ofera iPhone au crescut cu peste 1%, confirmand lovitura data de Apple cu acest hit tehnologic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×