Apple a vandut iPhone-ul cu numarul 1 milion

840 ori
<b>Apple a vandut iPhone-ul cu numarul 1 milion</b>Apple a confirmat faptul ca a vandut ieri terminalul mobil iPhone cu numarul 1 milion, cu cateva saptamani mai devreme decat predictia initiala. &nbsp; Astfel, investitorii nelinistiti de scaderea pretului celebrului telefon au primit confirmarea ca...

Apple a confirmat faptul ca a vandut ieri terminalul mobil iPhone cu numarul 1 milion, cu cateva saptamani mai devreme decat predictia initiala.

Astfel, investitorii nelinistiti de scaderea pretului celebrului telefon au primit confirmarea ca iPhone este un succes. Actiunile Apple, care au scazut cu 9% in urma cu o saptamana din cauza ieftinirii handsetului mentionat anterior au crescut din nou astazi cu 4%. Apple a redus pretul primului sau terminal mobil de la 599 dolari la 399, afirmand ca va vinde 1 milion de unitati pana la finalul lunii septembrie. Iata ca prezicerile companiei s-au adeverit, chiar mai devreme, o performanta unica in industria telefoniei mobile.

Iphone a fost lansat cu mult tam-tam la sfarsitul lunii iunie cucerind publicul prin combinatia touchscreen-Internet browser si player audio/video. Apple a vandut 1 milion de iPhone-uri in 74 de zile, performanta atinsa de iPod de abia dupa 2 ani. Producatorul terminalului-hit a confirmat faptul ca doreste sa vanda 10 milioane de unitati pana la finalul anului 2008. Actiunile AT&T, providerul din SUA care ofera iPhone au crescut cu peste 1%, confirmand lovitura data de Apple cu acest hit tehnologic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×