Nokia McLaren, presupus succcesor al lui Lumia 1020 apare ca telefon misterios În filmul "Țestoasele Ninja"

1.324 ori
<b>Nokia McLaren, presupus succcesor al lui Lumia 1020 apare ca telefon misterios În filmul "Țestoasele Ninja"</b>în imaginile din acest articol veți vedea în mâna lui Megan Fox un terminal Nokia foarte interesant și da, îi vom spune Nokia deocamdată, până ne lămurim ce model Lumia este. Deși filmul "Țestoasele Ninja" are deja câteva luni bune, de abia...

în imaginile din acest articol veți vedea în mâna lui Megan Fox un terminal Nokia foarte interesant și da, îi vom spune Nokia deocamdată, până ne lămurim ce model Lumia este. Deși filmul "Țestoasele Ninja" are deja câteva luni bune, de abia acum au început să apară detalii despre handsetul din mâna personajului feminin.

Problema e că handsetul nu e prezentat niciodată clar, așa că se poate doar ghici desre ce e vorba. Ar putea fi un model deja existent, dar hai să vedem care sunt datele problemei. în primul rând, terminalul este unul slim, rulează Windows Phone, are aplicația Nokia Camera la bord și realizează captura în rafală la un moment dat. Ca design el amintește de mai vechiul E6, dar este și mai subțire.

Nokia McLaren, presupus succcesor al lui Lumia 1020 apare ca telefon misterios În filmul "Țestoasele Ninja"

Interfața camerei arata bizar, iar aspect ratio-ul ecranului pare schimbat față de ceea ce știam. Marginile sunt metalice, iar telefonul vine cu blitz Xenon și o cameră uriașă si patrata, care ne duce cu gândul la un Pureview nou. E foarte posibil ca acesta să fie telefonul cu nume de cod Nokia McLaren, un presupus succesor al lui Lumia 1020 și acel nou cameraphone Pureview pe care îl așteptam la final de 2014.

Nokia McLaren

Voi ce părere aveți?

Nokia McLaren, presupus succcesor al lui Lumia 1020 apare ca telefon misterios În filmul "Țestoasele Ninja"

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×