Un prototip Project Ara ce rulează Android se afișează În fața camerei

Autor:  | Publicat în:  Google 1.596 ori
<b>Un prototip Project Ara ce rulează Android se afișează În fața camerei</b>în timp ce mulți dintre noi încă se mai gândesc cum ar fi dacă ne-am putea configura pachetul hardware de pe un smartphone, cei de la Google deja lucrează la un astfel de experiment numit Project Ara. Astăzi, avem ocazia ca prin intermediul unui...

în timp ce mulți dintre noi încă se mai gândesc cum ar fi dacă ne-am putea configura pachetul hardware de pe un smartphone, cei de la Google deja lucrează la un astfel de experiment numit Project Ara. Astăzi, avem ocazia ca prin intermediul unui material video să vedem un prototip al acestui device rulând Android.

Din câte putem remarca, în cadrul acestui video, ni se vorbește despre procesul de dezvoltare a unui astfel de device, cât și despre design-ul ce a fost luat în calcul inițial, urmând ca spre sfârșitul materialului să putem vedea preț de câteva secunde cum prototipul Project Ara rulează sistemul de operare Android.

De asemenea, tot prin intermediul acestuia aflăm și faptul că un nou prototip Ara ce se va numi Spiral 2 va fi prezentat în cadrul conferințelor pentru dezvoltatori de anul viitor ce vor avea loc în Europa, America și Asia. Potrivit ultimelor zvonuri, se așteaptă ca prima generația Project Ara să ajungă pe piață la începutul lui 2015. Care ar fi configurația de pe telefonul vostru dacă ați avea această posibilitate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×