Nokia N-Gage amanat pana in 2008

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.423 ori
<b>Nokia N-Gage amanat pana in 2008</b>Va anuntasem cu cateva zile in urma ca posesorii unui Nokia N81 vor avea ocazia sa testeze in premiera platforma de gaming N-Gage, printr-un preview numit Nokia N-Gage First Access. Ei bine, se pare ca gigantul finlandez s-a razgandit, amanandu-si...

Va anuntasem cu cateva zile in urma ca posesorii unui Nokia N81 vor avea ocazia sa testeze in premiera platforma de gaming N-Gage, printr-un preview numit Nokia N-Gage First Access. Ei bine, se pare ca gigantul finlandez s-a razgandit, amanandu-si testarea pentru 2008.

Conform blogului N-Gage "au aparut dificultati neasteptate in procesul de dezvoltare a softurilor". 1000 de testeri globali au incercat sa rezolve toate problemele in aceasta saptamana, iar in timpul acestui proces Nokia a descoperit o problema destul de grava. Jocurile si serviciile ruleaza perfect, conform blogului companiei, dar acea persistenta problema a determinat intarzierea lansarii platformei de gaming.

Se pare ca brandul N-Gage este urmarit de probleme, chiar si acum cand este doar o platforma destinata gamerilor. Va amintiti probabil ca telefonul Nokia N-Gage, care s-ar fi vrut si o super consola portabila, a esuat lamentabil, atat la capitolul vanzari , cat si apreciere din partea publicului. Sa speram ca nu vom fi amanati si la inceputul lui 2008, deoarece Nokia are deja o bila neagra, ratand perioada sarbatorilor pentru lansarea sa de marca.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×