Motorola Olympus, "monstrul dual core" sosește În decembrie/ianuarie? Scăpare majoră din partea operatorului AT&T!

1.402 ori
<b>Motorola Olympus, "monstrul dual core" sosește În decembrie/ianuarie? Scăpare majoră din partea operatorului AT&T!</b>Atunci când confirmi lansarea unui smartphone foarte performant pe Facebook pentru că apoi să-ți retragi spusele, vei avea o mică problemă de imagine... Este cazul operatorului american AT&T, care după ce a avut un an cu probleme din cauza antenei...

Atunci când confirmi lansarea unui smartphone foarte performant pe Facebook pentru că apoi să-ți retragi spusele, vei avea o mică problemă de imagine... Este cazul operatorului american AT&T, care după ce a avut un an cu probleme din cauza antenei lui iPhone 4 își dă în petec din nou, anunțând în mod eronat (sau nu) noul Motorola Olympus.

 
Ultima oară când aflăm informații despre acest telefon, el era considerat un "Terminator" și un "monstru" cu specificații impresionante ce includ un procesor dual core Tegra 2, un ecran de mari dimensiuni și o cantitate mare de memorie. Handsetul rulează Android, cel mai probabil în varianta Gingerbread, iar vestea despre lansarea sa a venit de pe pagina Facebook a celor de la AT&T, drept răspuns la întrebarea unui client.

Smartphone-ul dual-core Motorola Olympus, acum Într-o serie de imagini postate pe web

 
între timp răspunsul a fost șters, iar AT&T a declarat oficial că postarea a fost o eroare și că nu are informații despre acest terminal. Operatorul nu are încă în portofoliul său un smartphone high end Android, mulțumindu-se cu modele mai modeste, pentru a păstra iPhone în vârful listei. Odată ce handsetul Apple va fi disponibil și prin Verizon, AT&T nu ar mai avea motive pentru o astfel de fidelitate, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×