Nokia N9 scapat pe web, sub forma de prototip?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.525 ori
<b>Nokia N9 scapat pe web, sub forma de prototip?</b>Cei de la negrielectronics.com tocmai au descoperit imagini in premiera cu un aparent prototip al terminalului Nokia N9. Desi nu avem confirmarea in legatura cu identitatea acestui handset, faptul ca el nu ruleaza MeeGo OS, asa cum o face N9 ne duce mai...

Cei de la negrielectronics.com tocmai au descoperit imagini in premiera cu un aparent prototip al terminalului Nokia N9. Desi nu avem confirmarea in legatura cu identitatea acestui handset, faptul ca el nu ruleaza MeeGo OS, asa cum o face N9 ne duce mai degraba cu gandul la un Nokia din Seria E.

Am putea avea de-a face cu "fratele mai mare al lui N900", poate un asa-zis N98 sau o varianta cu tastatura QWERTY a lui N8. Din cate stim pana acum, acest prototip vine cu o camera de 8 megapixeli, suport pentru conectivitate 3G in benzi de 850/1900 MHz si un ecran extrem de clar.

Mentiunea "Co" din partea stanga-sus a handsetului indica faptul ca acesta ar putea fi un model din Seria C, dotat cu Symbian si nu un terminal din Seria N. Ramane de vazut daca telefonul este real, o clona chinezeasca sau un handset Symbian cu specificatii modeste.

N9

Nokia N9

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×