Nokia Atlantic RM-683 ajunge pe Internet sub formă de prototip, e modelul din filmul SF Real Steel

1.016 ori
<b>Nokia Atlantic RM-683 ajunge pe Internet sub formă de prototip, e modelul din filmul SF Real Steel</b>Mai țineți minte prototipul de telefon Nokia din anul 2020, care a apărut în filmul SF Real Steel? El a fost cosmetizat puțin, dar prototipul există în realitate și e vorba despre modelul Nokia Atlantic RM-683, care a fost scos din arhive de...

Mai țineți minte prototipul de telefonNokia din anul 2020, care a apărut în filmul SF Real Steel? El a fost cosmetizat puțin, dar prototipul există în realitate și e vorba despre modelul Nokia Atlantic RM-683, care a fost scos din arhive de Mynokiablog în această săptămână.

Nokia Atlantis ar fi putut exista cu câțiva ani în urmă, ca succesor al lui Nokia N8, dacă ne luăm după designul său. Terminalul nu arată rău deloc și ar fi putut înregistra același succes ca N8, care a vândut în jur de 10 milioane de unități. Prototipul venea cu Symbian S^3 la bord, o cameră de 12 megapixeli cu tehnologie Carl Zeiss, autofocus și blitz Xenon, plus un display AMOLED de 3.5 inch.

Handsetul integra și un port HDMI, slot microSD și o carcasă din oțel inoxidabil. încă de când Nokia a început să aibă probleme și au apărut diferite dezvăluiri ale angajaților săi, se pare că marea sa problema era lipsa de inspirație a celor din funcții de management, care pur și simplu nu aprobau proiecte inspirate. Astfel, vom mai vedea modele de arhivă de acest gen și ne vom întreba mereu "ce ar fi fost dacă...?".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×