Nokia N76 impodobit cu bijuterii

2.625 ori
<b>Nokia N76 impodobit cu bijuterii</b>Nokia a anuntat astazi ca lucreaza cu celebrul artist finlandez Bjorn Weckstrom pentru a oferi publicului o versiune customizata (si limitata) de N76. Noul model va fi disponibil exclusiv la magazinul Nokia din Helsinki. Noua versiune a lui N76 va include...

Nokia a anuntat astazi ca lucreaza cu celebrul artist finlandez Bjorn Weckstrom pentru a oferi publicului o versiune customizata (si limitata) de N76. Noul model va fi disponibil exclusiv la magazinul Nokia din Helsinki.

Noua versiune a lui N76 va include o sculptura in miniatura, pe spatele telefonului, facuta de Lapponia Jewelry, cea mai celebra casa de artisti bijutieri din Finlanda. Sculptura este inspirata de formele naturale obtinute atunci cand vantul si fluxul sparg gheata pe tarmurile finlandeze. De asemenea o serie de alte opere create special pentru terminalele mobile vor fi vandute, putand fi atasate oricand terminalelor.

Versiunea lui N76 ce poarta semnatura lui Bjorn Weckstrom foloseste o interfata speciala inspirata din arta creatorului sculpturii. Cu ajutorul acestor modificari artistice, Nokia N76 devine un computer multimedia, care combina perfect stilul si substanta, toate intr-un ambalaj de mici dimensiuni. Weckstrom a declarat ca lucrul cu limitarile fizice ale terminalului a reprezentat o provocare si un test al inspiratiei. De asemenea artistul a tinut sa sublinieze ca este incantat de faptul ca Nokia este primul producator de hanseturi care combina artele plastice cu designul industrial, rezultand un produs unic si original.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×