Nokia N8 iti transforma HDTV-ul intr-un soi de PC (Video)

2.384 ori
<b>Nokia N8 iti transforma HDTV-ul intr-un soi de PC (Video)</b>Daca veti conecta faimosul cameraphone Nokia N8 la un televizor cu diagonala mare via HDMI out si veti folosi apoi si o tastatura Bluetooth pentru control, putem spune ca ati reusit sa transformati un TV intr-un soi de computer modest. Iata cum arata o...

Daca veti conecta faimosul cameraphone Nokia N8 la un televizor cu diagonala mare via HDMI out si veti folosi apoi si o tastatura Bluetooth pentru control, putem spune ca ati reusit sa transformati un TV intr-un soi de computer modest. Iata cum arata o astfel de experienta:

Aceasta este o bagatela, caci N8 a fost vazut si punand in miscare un cinematograf tip drive in, alcatuit dintr-o panza de zeci de metri intinsa intre blocurile dintr-un oras suedez, in scop promotional. Nokia N8 nu este doar "telefonul cu camera de 12MP" si primul model Symbian^3 al finlnadezilor, ci si un puternic terminal portabil, care se misca excelent, dupa cum puteti vedea in clip.

Imaginati-va o exprienta similara, dar cu un PSP Phone si un televizor cu Google TV la bord... deja visam cu ochii deschisi la aceasta perspectiva, care ne-ar face sa spunem adio unui PC cu Windows 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×