Nokia N8 iti transforma HDTV-ul intr-un soi de PC (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.206 ori
<b>Nokia N8 iti transforma HDTV-ul intr-un soi de PC (Video)</b>Daca veti conecta faimosul cameraphone Nokia N8 la un televizor cu diagonala mare via HDMI out si veti folosi apoi si o tastatura Bluetooth pentru control, putem spune ca ati reusit sa transformati un TV intr-un soi de computer modest. Iata cum arata o...

Daca veti conecta faimosul cameraphone Nokia N8 la un televizor cu diagonala mare via HDMI out si veti folosi apoi si o tastatura Bluetooth pentru control, putem spune ca ati reusit sa transformati un TV intr-un soi de computer modest. Iata cum arata o astfel de experienta:

Aceasta este o bagatela, caci N8 a fost vazut si punand in miscare un cinematograf tip drive in, alcatuit dintr-o panza de zeci de metri intinsa intre blocurile dintr-un oras suedez, in scop promotional. Nokia N8 nu este doar "telefonul cu camera de 12MP" si primul model Symbian^3 al finlnadezilor, ci si un puternic terminal portabil, care se misca excelent, dupa cum puteti vedea in clip.

Imaginati-va o exprienta similara, dar cu un PSP Phone si un televizor cu Google TV la bord... deja visam cu ochii deschisi la aceasta perspectiva, care ne-ar face sa spunem adio unui PC cu Windows 7.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×