Nokia N8 si iPhone 4G clonate inainte de lansare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.447 ori
<b>Nokia N8 si iPhone 4G clonate inainte de lansare (Video)</b>Nici nu a fost Nokia N8 anuntat bine, iar iPhone 4G de abia a fost scapat din mainile Apple sub forma de prototip si deja exista clone ale acestor 2 terminale. Clona lui Nokia N8 seamana destul de bine cu originalul, dar evident ca lista de specificatii...

Nici nu a fost Nokia N8 anuntat bine, iar iPhone 4G de abia a fost scapat din mainile Apple sub forma de prototip si deja exista clone ale acestor 2 terminale. Clona lui Nokia N8 seamana destul de bine cu originalul, dar evident ca lista de specificatii nici nu se compara cu cea a telefonului finlandez.

Clona N8 vine cu un display touch de 3.2 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, Bluetooth, radio FM, player audio si o camera frontala, plus o camera in partea din spate, nici pe departe cu un senzor de 12 megapixeli. Acest "minunat" Nokia N8 costa doar 105 dolari si poate fi urmarit in actiune in clipul de mai jos.

In ce priveste clona de iPhone 4G si aceasta aduce cu prototipul pierdut de Apple, dar pare destul de prost realizata si terminalul este prea gros pentru a fi atractiv. Acest iPhone clonat va costa in jur de 115 dolari.

Clona iPhone HD

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×