Nokia N800 Searay În imagini proaspate, cu Windows Phone la bord!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.507 ori
<b>Nokia N800 Searay În imagini proaspate, cu Windows Phone la bord!</b>Mâine este ziua cea mare a debutului evenimentului Nokia World, în cadrul căruia vom vedea și primele modele Nokia cu Windows Phone debutând. Printre acestea se va număra și favoritul scurgerilor de informații, Nokia Searay. Cunoscut recent drept...

Mâine este ziua cea mare a debutului evenimentului Nokia World, în cadrul căruia vom vedea și primele modele Nokia cu Windows Phone debutând. Printre acestea se va număra și favoritul scurgerilor de informații, Nokia Searay. Cunoscut recent drept Nokia 800 și mai nou Nokia N800, terminalul are parte încă o imagine scăpată, de această dată una live.

Imaginea nu aduce nimic în plus față de ceea ce știam deja: N800 este similar cu N9 că design și aduce în plus doar un buton fizic pentru camera și butoane capacitive pentru WP7, plasate sub ecran. Deja au început să fie difuzate reclame pentru acest device pe posturile britanice de televiziune, deci nu mai are rost să ne îndoim de existența sa. Fiind fermecat de Nokia N9 și designul sau pot spune liniștit că N800 va fi un hit, mai ales dacă Windows Phone Mango a fost personalizat intensiv de Nokia.

Searay va fi disponibil în negru, albastru, roz și alte nuanțe, exact ca și N9, iar marea nelămurire aici este cea cu privire la prețul acestui handset. încă este neclară diagonală acestui device, sursele afirmând fie că e vorba de un display de 3.5 inchi, fie de unul de 3.7 inchi... Măcar știm că procesorul va fi unul de 1.4 GHz și că vom avea parte de 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli.

Revenim cu detalii mâine, chiar de la Nokia World, eveniment care debutează cu un discurs al CEO-ului Nokia, Stephen Elop la ora 11.00 a României.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×