Nokia N81, "rapit" pentru o sesiune foto!

4.990 ori
<b>Nokia N81, "rapit" pentru o sesiune foto!</b>Admiram, sau incercam sa admiram in ultimele zile o serie de imagini neclare, care prezentau celebrul terminal Nokia N81. Iata ca in sfarsit, ne putem delecta cu o serie de poze clare si de calitate, avand in vedere faptul ca handsetul a fost "rapit"...

Admiram, sau incercam sa admiram in ultimele zile o serie de imagini neclare, care prezentau celebrul terminal Nokia N81. Iata ca in sfarsit, ne putem delecta cu o serie de poze clare si de calitate, avand in vedere faptul ca handsetul a fost "rapit" pentru o sedinta foto:

Dupa cum ne asteptam, micul slider are un look care-l va transforma intr-un hit, iar camera sa de 2 megapixeli si memoria interna de 8GB, sunt inca 2 motive pentru care am dori un N81. In galeria de imagini cu acest nou terminal, veti gasi si o serie de poze in care handsetul este comparat cu N80, nou-venitul surclasandu-si in mod clar predecesorul. Neavand inca certitudinea unei lansari la finalul acestei luni, asteptam cu nerabdare un comunicat al celor de la Nokia, care sa contina vesti bune.

Intre timp, pozele cu acest super-slider sunt singura consolare, iar N81 devine deja un fenomen, existand si un site creat special de cei de la Nokia cu ocazia apropiatei lansari a terminalului. Nu avem de-a face cu o isterie a-la-iPhone, desi un astfel de super music phone merita aprecierea presei de specialitate si nerabdarea fanilor. Ne va determina oare N81 sa uitam definitiv de "regele" categoriei de telefoane care pun accentul pe functii muzicale, Sony Ericsson Walkman? Raspunsul, la finalul lunii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×