Noi terminale TouchFLO de la HTC, in curand

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.830 ori
<b>Noi terminale TouchFLO de la HTC, in curand</b>Sa continuam cu zvonurile inceputului de august, cu o serie de articole disponibile pe site-ul MoDaCo. Primul dintre acestea ne prezinta terminalul HTC TyTN II, ale carui specificatii tehnice ar face orice fan al gadgeturilor sa saliveze. Printre aceste...

Sa continuam cu zvonurile inceputului de august, cu o serie de articole disponibile pe site-ul MoDaCo. Primul dintre acestea ne prezinta terminalul HTC TyTN II, ale carui specificatii tehnice ar face orice fan al gadgeturilor sa saliveze.

Printre aceste specificatii se numara Windows Mobile 6, o camera de 3 megapixeli, un display de 2.8 inch, 256 MB ROM si 128MB RAM. Terminalul integreaza si GPS si foloseste o tastatura QWERTY, suportand conectivitate 3G wireless radio si tehnologia TouchFLO. Putem afirma, fara sa gresim prea mult, ca TyTN II arata exact ca HTC Kaiser, dar unul dotat cu tehnologia TouchFLO. Urmatorul terminal HTC de pe lista zvonurilor MoDaCo este HTC Pxxx (Polaris).

Acesta este un succesor al lui HTC Artemis si are specificatii tehnice similare cu cele ale lui TyTN II (TouchFLO, GPS, 3G, etc), cu exceptia ca foloseste un design mai slim si nu include tastatura QWERTY. HTC Polaris este dotat cu un display VGA de 3.5 inch si un radio FM, feature-uri care il separa de TyTN II. Aceste doua terminale, aflate in stadiul de zvonuri, includ destule feature-uri pentru a deveni veritabili rivali ai lui iPhone, avand si avantajul unui UI unic.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×