SMS Technology livreaza ceasul-telefon M500 incepand cu 31 august

2.365 ori
<b>SMS Technology livreaza ceasul-telefon M500 incepand cu 31 august</b>Recunoastem in acest terminal, pe cel care a fost pe rand zvon si concept, acel M500 care tot intarzia sa apara. Iata, ca in sfarsit dispunem de o forma finala a declaratiei producatorului, care a anuntat data la care ceasul-telefon va fi disponibil....

Recunoastem in acest terminal, pe cel care a fost pe rand zvon si concept, acel M500 care tot intarzia sa apara. Iata, ca in sfarsit dispunem de o forma finala a declaratiei producatorului, care a anuntat data la care ceasul-telefon va fi disponibil.

Acest handset la purtator va fi livrat in curand, sau cel putin asa speram... Conform declaratiilor companiei, versiunea finala a modelului MyMobileWatch M500 a primit ultima aprobare. Terminalul va fi furnizat publicului impreuna cu bratari metalice, iar livrarile vor incepe in termen de o luna. De mentionat este faptul ca modelul destinat productiei de masa include un stylus mai lung, un upgrade al bateriei si modificari ale softului inclus.

Printre acestea se numara suportul pentru email POP3 si servicii de instant messaging. O lansare la nivel global este programata pentru pentru data de 10 septembrie, cuvantul cheie in aceasta fraza fiind "programata". Speram ca de aceasta data producatorul va fi mai consecvent, respectand termenul anuntat si poate vom vedea si in Romania un astfel de terminal, bucurandu-se de aceeasi faima pe care o cunosc gadgeturile de acest gen pe continentul asiatic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×