Nokia N810 cu suport WiMAX se lanseaza pe 1 aprilie la CTIA?

1.158 ori
<b>Nokia N810 cu suport WiMAX se lanseaza pe 1 aprilie la CTIA?</b>Numaratoarea inversa pentru showul tech CTIA a inceput, dupa ce de abia s-au terminat CES, CeBIT si Mobile World Congress, evenimente dominate de lansari de marca ale producatorilor de top din industria mobila. Se pare ca printre terminalele programante...

Numaratoarea inversa pentru showul tech CTIA a inceput, dupa ce de abia s-au terminat CES, CeBIT si Mobile World Congress, evenimente dominate de lansari de marca ale producatorilor de top din industria mobila. Se pare ca printre terminalele programante pentru lansare in cadrul evenimentului din aprilie se numara si Nokia N810.

Avem de-a face cu un zvon, care afirma ca vom vedea acest terminal cu suport WiMAX prezent la standurile Nokia in data de 1 aprilie, cand CTIA debuteaza. Evident, numeroase suspiciuni insotesc aceasta informatie, de vreme ce N810 este gata de a-si face aparitia tocmai de "Ziua Pacalelilor". Pentru cei nefamiliarizati cu aceasta bijuterie a familiei N de terminale Nokia, noul model este dotat cu un puternic procesor TI OMAP 2420 la 400 Mhz, dar si memorie DDR RAM de 128MB si Flash de 256 MB.

Memoria interna a lui N810 ajunge pana la 2GB, iar handsetul suporta carduri de memorie miniSD si microSD, de pana la 8GB. Bateria sa rezista pana la 4 ore, in cazul unei utilizari intensive, 10 ore, in cazul utilizarii exclusiv pentru playback muzical, 5 zile, daca il veti folosi doar online si 14 zile in standby. Specificatiile tehnice sunt rezonabile si la capitolul conectivitate, cu suport pentru WLAN, Bluetooth 2.0, USB, si mufa de casti de 3.5mm. Internet Tabletul produs de Nokia integreaza de asemenea si GPS, difuzoare de calitate si display widescreen, dar si o camera web VGA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×