Nokia N810, editia WiMAX scos de pe piata

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.726 ori
<b>Nokia N810, editia WiMAX scos de pe piata</b>Oricat de bizar ar parea la prima vedere, Nokia a decis sa renunte la tabletul N810, editia WiMAX, cel putin in cazul pietei nord-americane. Motivul? Slaba patrundere a serviciilor WiMAX in SUA si problemele cu performanta pe care le-a avut reteaua. Desi...

Oricat de bizar ar parea la prima vedere, Nokia a decis sa renunte la tabletul N810, editia WiMAX, cel putin in cazul pietei nord-americane. Motivul? Slaba patrundere a serviciilor WiMAX in SUA si problemele cu performanta pe care le-a avut reteaua.

Desi e foarte posibil ca adoptarea WiMAX sa fi fost lenta, este si mai probabil ca publicul sa nu fi fost interesat de Internet tabletul Nokia N810, editia WiMAX, poate din cauza pretului sau de peste 450 de dolari. Nu trebuie inteles ca tableturile Nokia nu sunt performante, dar o astfel de suma poate cumpara si alte terminale, mult mai faimoase si performante.

Pe langa dezavantajul pretului initial, apare si cel al taxei lunare de 30, pana la 50 de dolari pentru a folosi serviciile asociate cu acest Internet tablet. Si asta in conditiile in care varianta non WiMAX a lui N810 costa cu 100 de dolari mai putin si nu soseste cu tarife lunare.

Sursa: Crunchgear.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×