Nokia N810, Internet tabletul in varianta WiMAX acum disponibil

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.645 ori
<b>Nokia N810, Internet tabletul in varianta WiMAX acum disponibil</b>Internet Tablet Talk ne informeaza ca un utilizator al sau a primit recent noul Nokia N810, in editia WiMAX, fiind primul caruia i s-a onorat comanda. Acest Internet Tablet se poate conecta la reteaua XOHM WiMAX, pe care utilizatorul a descoperit-o...

Internet Tablet Talk ne informeaza ca un utilizator al sau a primit recent noul Nokia N810, in editia WiMAX, fiind primul caruia i s-a onorat comanda.

Acest Internet Tablet se poate conecta la reteaua XOHM WiMAX, pe care utilizatorul a descoperit-o activata (in mod surprinzator) in Chicago. La ora actuala XOHM ofera un abonament WiMAX la pretul de 30 de dolari pe luna (timp de 6 luni) urmat apoi de o perioada in care veti plati 45 de dolari pe luna.

Norocosul posesorul al noii variante de N810 a comandat Internet tabletul, in editia WiMAX direct de la magazinul Nokia USA, la pretul de 443 dolari, beneficiind de o reducere promotionala de 50 de dolari. Buy.com ofera de asemenea terminalul la pretul de 404.99 dolari, dar stocul sau a fost epuizat. Va reamintim ca acest terminal este cu atat mai atractiv in ultima vreme, el fiind primul pe care este disponibil noul browser Firefox Mobile, in varianta alpha.

Sursa: Internettablettalk.com

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×