Nokia N810, Internet tabletul in varianta WiMAX acum disponibil

1.849 ori
<b>Nokia N810, Internet tabletul in varianta WiMAX acum disponibil</b>Internet Tablet Talk ne informeaza ca un utilizator al sau a primit recent noul Nokia N810, in editia WiMAX, fiind primul caruia i s-a onorat comanda. Acest Internet Tablet se poate conecta la reteaua XOHM WiMAX, pe care utilizatorul a descoperit-o...

Internet Tablet Talk ne informeaza ca un utilizator al sau a primit recent noul Nokia N810, in editia WiMAX, fiind primul caruia i s-a onorat comanda.

Acest Internet Tablet se poate conecta la reteaua XOHM WiMAX, pe care utilizatorul a descoperit-o activata (in mod surprinzator) in Chicago. La ora actuala XOHM ofera un abonament WiMAX la pretul de 30 de dolari pe luna (timp de 6 luni) urmat apoi de o perioada in care veti plati 45 de dolari pe luna.

Norocosul posesorul al noii variante de N810 a comandat Internet tabletul, in editia WiMAX direct de la magazinul Nokia USA, la pretul de 443 dolari, beneficiind de o reducere promotionala de 50 de dolari. Buy.com ofera de asemenea terminalul la pretul de 404.99 dolari, dar stocul sau a fost epuizat. Va reamintim ca acest terminal este cu atat mai atractiv in ultima vreme, el fiind primul pe care este disponibil noul browser Firefox Mobile, in varianta alpha.

Sursa: Internettablettalk.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×