HTC Touch HD, in versiunea Pro, un zvon?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.148 ori
<b>HTC Touch HD, in versiunea Pro, un zvon?</b>Nici nu s-a lansat mult-asteptatul HTC Touch HD inca si deja au aparut speculatii in legatura cu un posibil model Touch HD Pro. O varianta teoretica a acestuia este disponibila in imaginea urmatoare si trebuie sa recunoastem ca terminalul nu arata deloc...

Nici nu s-a lansat mult-asteptatul HTC Touch HD inca si deja au aparut speculatii in legatura cu un posibil model Touch HD Pro. O varianta teoretica a acestuia este disponibila in imaginea urmatoare si trebuie sa recunoastem ca terminalul nu arata deloc rau.

Ultimele zvonuri in legatura cu Touch HD indicau data de lansare 6 noiembrie, cat despre noua varianta, surse de incredere afirma ca handsetul exista, dar fara a da detalii concrete. Bazandu-ne pe Touch Diamond/Touch Pro, putem afirma ca specificatiile vor fi destul de asemanatoare, doar ca Touch HD Pro va fi putin mai bine dotat.

Daca terminalul fictiv din imaginea de mai sus vi se pare tentant, atunci va amintiti cu siguranta de HTC Omni, pe care il asteptam in 2007 si ale carui specificatii impresioneaza si acum: ecran WVGA de 4 inchi,  procesor de 528 MHz. De vreme ce intre HTC Touch Diamond si Touch Pro a existat o diferenta de 2 luni, e foarte posibil ca si Touch HD sa fie urmat de varianta sa "Pro", cat de curand. Ce specificatii ati dori sa aiba acest terminal?

Sursa: Wmpoweruser

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×