Nokia N82 de 8GB mai mult decat un zvon

2.392 ori
<b>Nokia N82 de 8GB mai mult decat un zvon</b>Nokia nu stie sa isi ascunda terminalele concept la fel de bine ca Apple, se pare, dar compania finlandeza sa pricepe sa lanseze zvonuri, macar. Se pare ca vom vedea destul de curand un Nokia N95 8GB in versiunea 3G pentru retelele din SUA, dar si un N82...

Nokia nu stie sa isi ascunda terminalele concept la fel de bine ca Apple, se pare, dar compania finlandeza sa pricepe sa lanseze zvonuri, macar. Se pare ca vom vedea destul de curand un Nokia N95 8GB in versiunea 3G pentru retelele din SUA, dar si un N82 de 8GB.

Dezvaluirea a fost facuta de catre Devin, editor al site-ului The Nokia Guide, care in timp ce naviga pe Internet si vizita bookmarkurile preinstalate Nokia a descoperit cele 2 terminale. In sfarsit o veste buna pentru fanii americani ai telefoanelor Nokia, privati pana acum de terminale de marca 3G. Cat despre N82, o memorie de 8GB poate insemna evident mai multe melodii, imagini si clipuri video plus jocuri, mai ales acum ca platforma de gaming N-Gage urmeaza sa fie lansata.

Ramane de vazut daca vom vedea intai acest N95 8GB intai in SUA, sau un iPhone 3G de 16GB poposind in tara natala a terminalului anului 2007. Va fi greu ca versiunea upgradata a lui iPhone sa aiba concurenti, daca nu luam in calcul si clonele sale, gen Meizu. Vom monitoriza vestile despre aceste noi versiuni Nokia si va vom tine la curent cu parcursul lor catre lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×