Windows Vista SideShow pe iPhone, Nintendo Wii si PlayStation 3

1.165 ori
<b>Windows Vista SideShow pe iPhone, Nintendo Wii si PlayStation 3</b>Compania Electronista: Ikanos Consulting a dezvaluit o noua aplicatie web care va aduce toate functiile tehnologiei Windows Vista SideShow pe terminalul de succes al celor de la Apple. Vesiunea beta 3 a aplicatiei Go Gadget a companiei foloseste noul cod...

Compania Electronista: Ikanos Consulting a dezvaluit o noua aplicatie web care va aduce toate functiile tehnologiei Windows Vista SideShow pe terminalul de succes al celor de la Apple.

Vesiunea beta 3 a aplicatiei Go Gadget a companiei foloseste noul cod de randare web care simuleaza un program iPhone sau iPod Touch nativ. Asta in timp ce ofera functionalitate remote pentru a folosi continuturi de pe un computer ce ruleaza Windows Vista. Astfel utilizatorii pot primi feeduri de stiri, naviga prin prezentari PowerPoint si asculta muzica pe hardware-ul Apple. Rendererul este creat pentru a fi flexibil si va functiona chiar si pe console ca Nintendo Wii sau PlayStation 3.

Vom vedea chiar si un browser Windows Mobile disponibil pe aceste terminale, prin intermediul aceleiasi aplicatii, dupa cum anunta cei de la Ikanos. Go Gadgets se afla deocamdata in stadiu de private beta, dar va accepta utilizatorii cu invitatii si curand si utilizatorii de rand in urmatoarele luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×