Nokia N85 se prezinta in ziua lansarii iPhone V2!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.667 ori
<b>Nokia N85 se prezinta in ziua lansarii iPhone V2!</b>La cateva minute inainte de lansarea lui iPhone aflam ca Nokia a scapat pe Internet imagini cu noul model N85, handset care promite sa fie un urmas demn al lui N96 si N95. Iata-l in imaginea urmatoare: Avem de-a face cu un slider cu acelasi design...

La cateva minute inainte de lansarea lui iPhone aflam ca Nokia a scapat pe Internet imagini cu noul model N85, handset care promite sa fie un urmas demn al lui N96 si N95. Iata-l in imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un slider cu acelasi design industrial ca si majoritate terminalelor Nokia din seria N. Suntem la fel de necunoscatori in legatura cu specificatiile, pretul si data de lansare ca si dumneavoastra, asa ca ramane sa asteptam o experienta hands-on sau un preview. Nokia isi imbogateste permanent seria N, dar publicul doreste si altceva, un terminal cu touchscreen eventual.

In ultima vreme, cand zvonurile marca iPhone 3G au predominat, s-a uitat complet de proiectul Nokia Tube. Handsetul cu display touchscreen produs in Finlanda este inca o utopie, un proiect, un concept, dar deocamdata ne lasam fermecati de N85 si speram sa fim suprinsi de acest smartphone cu GPS si camera de 5 megapixeli.

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×