Nokia N88, un telefon concept... din patria scandalului Bochum

9.067 ori
<b>Nokia N88, un telefon concept... din patria scandalului Bochum</b>Germania si Nokia sunt 2 notiuni antagoniste in acest 2008 al conflictului cauzat de mutarea productiei gigantului telefoniei mobile in Romania. Totusi, asta nu ne impiedica sa observam ca telefonul concept Nokia N88 vine pe filiera germana, prin...

Germania si Nokia sunt 2 notiuni antagoniste in acest 2008 al conflictului cauzat de mutarea productiei gigantului telefoniei mobile in Romania. Totusi, asta nu ne impiedica sa observam ca telefonul concept Nokia N88 vine pe filiera germana, prin intermediul site-ului nokiaport.de.

Terminalul este dotat cu GPS si suporta celebrul navigator TomTom, pe lista sa de specificatii aflandu-se si Bluetooth, dar si tastura cu care ne-a obisnuit seria N a finlandezilor. Telefonul include si o serie de aplicatii utile, prezentate cochet sub forma de iconuri pe ecranul Home al telefonului din imaginea de mai sus. Este curioasa data prezenta pe ecranul lui N88: 08.08.2008... Sa fie doar o inlantuire de numere care suna bine sau o predictie a datei de lansare a terminalului?

In cazul in care acest terminal ar fi lansat la acea data, el ar rivaliza direct cu iPhone 3G, a carui presupusa data de lansare se incadreaza in acelasi interval vara/toamna. Este foarte probabil ca designul concept sa ramana in acest stadiu, de vreme ce Nokia doreste inca sa profite de pe urma lui N96 si a terminalelor lansate la CeBIT 2008, care nu au ajuns inca pe toate pietele globale unde numele Nokia este faimos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×