Cel mai aratos telefon al anului vine de la BenQ Siemens

1.960 ori
<b>Cel mai aratos telefon al anului vine de la BenQ Siemens</b>Superbul telefon din imaginea urmatoare este din pacate doar un telefon concept, sub brandul Coral/BenQ Siemens. Avand in vedere faptul ca producatorul nu a mai lansat un telefon-hit de mult timp, un astfel de handset ar putea revitaliza compania. Avem...

Superbul telefon din imaginea urmatoare este din pacate doar un telefon concept, sub brandul Coral/BenQ Siemens. Avand in vedere faptul ca producatorul nu a mai lansat un telefon-hit de mult timp, un astfel de handset ar putea revitaliza compania.

Avem de-a face cu un music phone pursange si un slider creat de catre Sasha Tseng din San Francisco, California si prezentat pe Coroflot si Concept Phones. Telefonul Coral/BenQ Siemens poate trece de la modul muzical la cel standard de terminal mobil, printr-un simplu slide al clapetei glisante. Nu cunoastem specificatiile tehnice ale acestui handset, dar la urma urmei, el este doar un concept, care promite totusi sa rivalizeze chiar si cu terminalele din seria Sony Ericsson Walkman.

Va fi nevoie nu doar de un design impresionant, ci si de o interfata user-friendly, de o memorie interna generoasa si de o baterie rezistenta, in special in modul playback audio. Adaugati efecte placute de iluminare a tastaturii si deja ati cucerit toata piata de adolescenti din SUA. Doar stim ca pana si Motorola foloseste acest truc ieftin de a adauga iluminare colorata tastelor telefoanelor sale pentru a cuceri publicul, care nu mai vede defectele handseturilor companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×