Nokia N9, primul smartphone MeeGo isi face aparitia intr-o serie de imagini

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.561 ori
<b>Nokia N9, primul smartphone MeeGo isi face aparitia intr-o serie de imagini</b>Nokia N9 este un nume pe care l-am mai auzit pana acum, el definind cel mai nou terminal al finlandezilor si primul model care ruleaza sistemul de operare MeeGo. Handsetul este dotat cu o tastatura glisanta QWERTY si ecran touch si este vazut de...

Nokia N9 este un nume pe care l-am mai auzit pana acum, el definind cel mai nou terminal al finlandezilor si primul model care ruleaza sistemul de operare MeeGo. Handsetul este dotat cu o tastatura glisanta QWERTY si ecran touch si este vazut de specialisti drept modelul care va intoarce balanta in favoarea Nokia, aducandu-i o cota de piata impresionanta, in segmentul smartphone-urilor.

Ceea ce vedeti mai jos sunt primele imagini "live" cu acest telefon, care arata foarte bine. Aflam si ca showul Nokia World va avea loc peste o luna, deci e foarte probabil ca handsetul sa isi faca intrarea triumfala cu aceasta ocazie. Problema cu N9 este strategia Nokia, de a anunta un model high end cu aproximativ 5-6 luni inainte de a-l lansa.

Spre exemplu, cameraphone-ul de 12 megapixeli N8 a fost anuntat pe 27 aprilie si nici urma de vreo data oficiala de lansare nici la aceasta ora. Daca N9 urmeaza aceeasi reteta si este anuntat la Nokia World in septembrie, atunci l-am putea vedea in magazine de abia in ianuarie, deci dupa perioada sarbatorilor de iarna. Oricat de performant ar fi smartphone-ul, o astfel de perioada de lansare este un dezastru pentru orice companie, deci speram ca Nokia sa aiba o reteta de succes si o campanie de marketing puternica pentru noul terminal.

Nokia N9, primul smartphone MeeGo isi face aparitia intr-o serie de imagini

Nokia N9, primul smartphone MeeGo isi face aparitia intr-o serie de imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×