BlackBerry Bold 9900, acum și În varianta albă; Pe când și la noi?

2.966 ori
<b>BlackBerry Bold 9900, acum și În varianta albă; Pe când și la noi?</b>V-am arătat aici un unboxing al telefonului BlackBerry Bold Touch 9930, o variantă a lui Bold 9900, după cum este el cunoscut în State. Ei bine, acum terminalul cu carcasa neagră, cum îi șade bine unui BlackBerry a fost descoperit și într-o...

V-am arătat aici un unboxing al telefonului BlackBerry Bold Touch 9930, o variantă a lui Bold 9900, după cum este el cunoscut în State. Ei bine, acum terminalul cu carcasa neagră, cum îi șade bine unui BlackBerry a fost descoperit și într-o variantă albă.

Dovada este imaginea de mai sus, care vine din Emiratele Arabe Unite, unde terminalul a fost expus în cadrul unui show tech. Handsetul îl găsiți la evoMAG.ro, la prețul de 2.169 lei, în varianta Bold Touch 9930 neagră. în ce privește handsetul de culoare albă, acesta păstrează toate specificațiile variantei originale, inclusiv un display touch de 2.8 inchi, 768 MB RAM, 8 GB memorie internă și o cameră de 5 megapixeli.

Vă reamintim că acesta este unul dintre primele telefoane RIM cu BlackBerry OS 7 și suport pentru rețeaua HSPA+ a operatorului T-Mobile. Nu avem încă detalii despre o lansare a acestui model alb, dar există întotdeauna posibilitatea de achiziție a unui terminal de culoare negra, care apoi să fie revopsit de către o companie de profil precum Colorware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×