Nokia N900 primeste un nou update de software (Maemo)

2.939 ori
<b>Nokia N900 primeste un nou update de software (Maemo)</b>Nokia N900 a primit recent un nou update pentru Maemo, care aduce suportul Ovi Suite pe acest smartphone. In plus, update-ul face sincronizarea fisierelor si mesajelor cu PC-ul mai usoara. Nokia ne informeaza si ca noul software vine cu numeroase bug...

Nokia N900 a primit recent un nou update pentru Maemo, care aduce suportul Ovi Suite pe acest smartphone. In plus, update-ul face sincronizarea fisierelor si mesajelor cu PC-ul mai usoara. Nokia ne informeaza si ca noul software vine cu numeroase bug fix-uri si face ca terminalul sa se miste mai rapid si fara pic de lag.

Ovi Music Store poate fi acum accesat direct de pe Nokia N900 si puteti folosi browserul incorporat pentru a accesa music.ovi.com, pentru a descarca melodiile preferate (in format fara limitari DRM). Producatorul finlandez ne informeaza pe blogul dedicat lui Maemo ca daca sunteti avertizati ca N900 nu dispune de memorie suficienta atunci cand updatati, atunci trebuie sa dezinstalati cateva aplicatii si sa incercati din nou.

Update-ul poate fi descarcat de aici.

Va amintim de asemenea ca Nokia N900 a poposit in redactia Mobilissimo.ro timp de doua saptamani, astfel ca am avut ocazia sa-l testam si sa-i facem recenzia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×