Adio POS: dongle-ul Square iti permite sa platesti cu cardul pe iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.367 ori
<b>Adio POS: dongle-ul Square iti permite sa platesti cu cardul pe iPhone (Video)</b>Square este un cititor de carti de credit pentru terminalele iOS si Android, care implica atat utilizarea unei aplicatii speciale, cat si a unui dongle care se ataseaza telefonului. Acesta functioneaza intr-un mod destul de simplu, dupa cum o arata si...

Square este un cititor de carti de credit pentru terminalele iOS si Android, care implica atat utilizarea unei aplicatii speciale, cat si a unui dongle care se ataseaza telefonului. Acesta functioneaza intr-un mod destul de simplu, dupa cum o arata si imaginea de mai jos:

Pur si simplu treceti cardul prin fanta acestui dongle, apoi semnati pe touchscreen si tranzactia va fi realizata. Accesoriul va va fi trimis de catre compania Square de indata ce cumparati aplicatia. Dongle-ul trebuie introdus in jack-ul audio al unui iPod Touch sau iPhone, iar dupa ce realizati tranzactia, informatiile vor fi trimise via wireless bancii dumneavoastra.

Veti primi si o chitanta digitala cu geotagging optional prin e-mail sau SMS. Un plus al acestui proiect este numele important din spatele sau: Jack Dorsey, co-fondator Twitter. Putem deja spune "adio" POS-urilor, mai ales ca iPhone-ul se vinde extrem de bine si in curand ar putea exista cate unul, plus dongle Square in fiecare hotel sau bar.

Comerciantii care folosesc solutia Square vor fi taxati cu 2.75% din totalul tranzactiei, plus 15 centi pentru utilizarea dongle-ului. Nu exista taxe aditionale lunare sau abonamente. Iata si un clip promotional destul de snob, care prezinta experienta oferita de Square:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×