Nokia N900 primeste un update de software (versiunea 1.2)

2.047 ori
<b>Nokia N900 primeste un update de software (versiunea 1.2)</b>Iata ca faimosul smartphone/MID Nokia N900 a beneficiat ieri de un nou update de software, care inlatura multe din neajunsurile OS-ului Maemo, pe care le-am semnalat in recenzia terminalului .&nbsp; Este vorba despre versiunea 1.2 (V10.2010.19-1) de...

Iata ca faimosul smartphone/MID Nokia N900 a beneficiat ieri de un nou update de software, care inlatura multe din neajunsurile OS-ului Maemo, pe care le-am semnalat in recenzia terminalului .  Este vorba despre versiunea 1.2 (V10.2010.19-1) de software, care a fost lansata ieri in Marea Britanie si azi la nivel global.

Printre imbunatatiri se numara si o noua serie de jocuri pentru N900, pe care le puteti vedea in actiune mai jos:

Jocurile includ titluri ca Jurassic 3D Rollercoaster, Zen-bound, Angry Birds, Kroll, GoGadget si multe altele. Le veti putea descarca pe acestea din Ovi Store, contra cost. Revenind la imbunatatirile aduse de update, aflam ca email-ul a fost upgradat si permite acum utilizatorului sa acepte sau refuze o invitatie la un eveniment chiar din inbox.

De asemenea, Facebook suporta acum functia chat, iar software-ul implementeaza si suport pentru videoconvorbiri. Un alt update este cel care permite browsingul in mod portrait pe web, iar Ovi Maps a suferit si el o imbunatatire, la capitolul interfata. Astfel, este mai usor acum sa va orientati pe harta, iar lista upgrade-urilor continua cu o schimbare a interfatei meniului de sistem, cu primul nivel acum customizabil.

Ca ultima mentiune, Nokia a anuntat ca nu va oferi upgrade-ul la noua platforma MeeGo pentru posesorii de N900, o veste putin dezamagitoare pentru fanii acestui terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×