Produse evoMAG.ro

Nokia N900 primeste un update de software (versiunea 1.2)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.910 ori
<b>Nokia N900 primeste un update de software (versiunea 1.2)</b>Iata ca faimosul smartphone/MID Nokia N900 a beneficiat ieri de un nou update de software, care inlatura multe din neajunsurile OS-ului Maemo, pe care le-am semnalat in recenzia terminalului .&nbsp; Este vorba despre versiunea 1.2 (V10.2010.19-1) de...

Iata ca faimosul smartphone/MID Nokia N900 a beneficiat ieri de un nou update de software, care inlatura multe din neajunsurile OS-ului Maemo, pe care le-am semnalat in recenzia terminalului .  Este vorba despre versiunea 1.2 (V10.2010.19-1) de software, care a fost lansata ieri in Marea Britanie si azi la nivel global.

Printre imbunatatiri se numara si o noua serie de jocuri pentru N900, pe care le puteti vedea in actiune mai jos:

Jocurile includ titluri ca Jurassic 3D Rollercoaster, Zen-bound, Angry Birds, Kroll, GoGadget si multe altele. Le veti putea descarca pe acestea din Ovi Store, contra cost. Revenind la imbunatatirile aduse de update, aflam ca email-ul a fost upgradat si permite acum utilizatorului sa acepte sau refuze o invitatie la un eveniment chiar din inbox.

De asemenea, Facebook suporta acum functia chat, iar software-ul implementeaza si suport pentru videoconvorbiri. Un alt update este cel care permite browsingul in mod portrait pe web, iar Ovi Maps a suferit si el o imbunatatire, la capitolul interfata. Astfel, este mai usor acum sa va orientati pe harta, iar lista upgrade-urilor continua cu o schimbare a interfatei meniului de sistem, cu primul nivel acum customizabil.

Ca ultima mentiune, Nokia a anuntat ca nu va oferi upgrade-ul la noua platforma MeeGo pentru posesorii de N900, o veste putin dezamagitoare pentru fanii acestui terminal.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×