Motorola pregateste 3 noi telefoane: QA4, QA1 si VE66LX

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.525 ori
<b>Motorola pregateste 3 noi telefoane: QA4, QA1 si VE66LX</b>In vreme ce Samsung ne "ameninta" cu zeci de noi telefoane, unele cu camera 8 megapixeli si altele cu proiectoare incorporate, Motorola de abia poate "scapa" 3 handseturi low spre mid-end pe web. Dezamagitoare sau nu, iata-le pe QA4, QA1 si VE66LX: Din...

In vreme ce Samsung ne "ameninta" cu zeci de noi telefoane, unele cu camera 8 megapixeli si altele cu proiectoare incorporate, Motorola de abia poate "scapa" 3 handseturi low spre mid-end pe web. Dezamagitoare sau nu, iata-le pe QA4, QA1 si VE66LX:

Din pacate nu avem informatii despre specificatiile acestora, desi putem presupune ca Motorola QA1 este un terminal cu suport pentru conectivitate EV-DO si un display touchscreen de 2.8 inchi, in vreme ce VE66LX este un VE66 upgradat. QA4 nu-si dezvaluie decat marimea impresionanta si brandingul AT&T din partea frontala.

Motorola ar face bine sa mai aiba si cativa asi in maneca pentru Mobile World Congress 2009, altfel publicul nu va fi prea impresionat de aceste handseturi, care par destinate clientilor din SUA, tara de bastina a companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×