Nokia N94i va rula Windows Mobile, in locul lui Symbian

1.589 ori
<b>Nokia N94i va rula Windows Mobile, in locul lui Symbian</b>In cazul in care sunteti un fan al brandului Nokia care considera ca toate conceptele de telefon ale companiei vor deveni realitate, putei considera ca N94i va vedea lumina zilei, fiind dotat cu sistemul de operare Windows Mobile. Terminalul nu a fost...

In cazul in care sunteti un fan al brandului Nokia care considera ca toate conceptele de telefon ale companiei vor deveni realitate, putei considera ca N94i va vedea lumina zilei, fiind dotat cu sistemul de operare Windows Mobile. Terminalul nu a fost anuntat inca si s-ar putea sa fie doar o tentativa de inovatie din partea unui producator chinez anonim.

Nokia ne-ar surprinde daca ar lansa un telefon mobil care sa ruleze Windows Mobile, dupa ce compania a folosit Symbian pe majoritatea telefoanelor sale. N94i are o lista bogata de specificatii tehnice, in cadrul careia intalnim o camera de 2 megapixeli, difuzoare, Bluetooth 2.0 si sloturi pentru extensii de memorie microSD. Misteriosul model este mentionat drept un terminal dual-sim cu suport pentru GSM quad-band.

Stim ca Microsoft si-a croit drumul catre terminalele Nokia in ultima vreme, iar achizitionarea companiei Intellisync, de catre finlandezi si anuntul ca producatorul de telefoane va integra servicii Windows Live in telefoanele sale intaresc aceasta supozitie. Totusi, Windows Mobile... pe un Nokia!? Sa fie acel "WinXP.jpg" de pe ecranul terminalului din imaginea de mai sus un semn ca producatorul are planuri mai elaborate cu softurile Microsoft?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×