Motorola Z10, succesorul lui Z8

1.015 ori
<b>Motorola Z10, succesorul lui Z8</b>Se pare ca un update la Motorola Z8 este planificat, de vreme ce operatorul britanic O2 a listat noul terminal, modelul Z10 la sectiunea de handseturi care urmeaza a fi lansate. Motorola Z10 va fi disponibil din luna octombrie a acestui an, iar detaliile...

Se pare ca un update la Motorola Z8 este planificat, de vreme ce operatorul britanic O2 a listat noul terminal, modelul Z10 la sectiunea de handseturi care urmeaza a fi lansate.

Motorola Z10 va fi disponibil din luna octombrie a acestui an, iar detaliile despre acest nou telefon nu au fost facute publice inca. Totusi, din imaginea de mai sus putem deduce o serie de specificatii tehnice ale lui Z10, intuind si restul de dotari daca luam in calcul ca avem de-a face cu succesorul lui Z8. Terminalul are un design de tip slider, ergonomic si suporta pana la 5 ore de convorbiri 3G, bateria sa rezistand 16 zile in standby.

Z10 suporta conectivitate HSDPA de 3.6Mbps si include o camera de 3.2 megapixeli cu zoom 8x si iluminare LED, suportand inregistrare si playback video la 30 de fps. Display-ul de 16 milioane de culori va permite un playback video in mod high definition. Terminalul este dotat cu o memorie interna de 90MB, dar spatiul de stocare poate fi marit cu 4GB prin intermediul sloturilor microSD. Noul Motorola integreaza si un media player si foloseste interfata UIQ3, intr-o noua varianta, aceasta permitand accesul printr-un singur click la functiile telefonului.

Ramane doar sa asteptam luna octombrie, invidiindu-i pe britanici si sperand ca vom vedea handsetul si in Romania pana la finalul anului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×