iPhone se lanseaza in Europa marti!

1.289 ori
<b>iPhone se lanseaza in Europa marti!</b>Conform publicatiei The Independent, mult asteptata lansare a lui iPhone in Marea Britanie este o certitudine si este posibil ca primele iPhone-uri sa fie puse in vanzare chiar la magazinul unde va avea loc conferinta de presa de peste 3 zile. In aceste...

Conform publicatiei The Independent, mult asteptata lansare a lui iPhone in Marea Britanie este o certitudine si este posibil ca primele iPhone-uri sa fie puse in vanzare chiar la magazinul unde va avea loc conferinta de presa de peste 3 zile.

In aceste conditii, banuim ca vom vedea ca si in cazul lansarii de pe 29 iunie, din SUA o coada infernala si fani ai terminalului care si-au pus cortul in fata magazinului. Acum cand softul pentru deblocarea lui iPhone este disponibil gratuit, iar terminalul este cu 200 de dolari mai ieftin, super handsetul Apple este gata sa domine lumea, prin vanzari spectaculoase.

Compania lui Steve Jobs a vandut 1 milion de unitati iPhone din data de 29 iunie pana in septembrie, depasind chiar si asteptarile cele mai optimiste. Jobs a anuntat ca vor fi vandute 10 milioane de terminale pana la finalul anului viitor, iar isteria declansata de acest telefon ii intareste spusele. Banuim ca lansarea asiatica si europeana a lui iPhone va dubla sau tripla numarul de unitati vandute pana la finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×