Nokia N95 devine un smartboard multitouch cu ajutorul unui developer

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.969 ori
<b>Nokia N95 devine un smartboard multitouch cu ajutorul unui developer</b>Experimentul acestui developer il transforma intr-un soi de "vrajitor" modern, care transforma un Nokia N95 intr-un dispozitiv multitouch. Priviti ce a realizat developerul Sittiphol Phanvilai in urmatorul clip video, pe care-l puteti accesa printr-un...

Experimentul acestui developer il transforma intr-un soi de "vrajitor" modern, care transforma un Nokia N95 intr-un dispozitiv multitouch. Priviti ce a realizat developerul Sittiphol Phanvilai in urmatorul clip video, pe care-l puteti accesa printr-un click pe imaginea urmatoare:

Sittiphol este creatorul lui Mobitubia si un developer si inginer talentat. El transforma telefonul produs de Nokia intr-un smartboard cu suport multitouch. "Multitouch" nu este chiar o definitie potritiva pentru realizarea sa, de vreme ce utilizarea camerei telefonului presupune faptul ca utilizatorului nu va atinge nimic.

Am putea spune ca sistemul de control obtinut este bazat pe gesturile utilizatorului, un "multigesture" daca vreti. Developerul foloseste un stilou luminos LED, negative de film fotografic, benzi adezive si un trepied pentru a crea ceea ce el numeste "NeuScreen". Din cate stim pana acum, o metoda similara de input va folosi Windows Mobile 7, deci fie Sittiphol a descoperit secretul OS-ului mobil produs de Microsoft, fie a descoperit o metoda mai usoara de a-i implementa functiile pe un Nokia.

Clip:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×