Nokia N95 primeste un nou update de firmware!

1.223 ori
<b>Nokia N95 primeste un nou update de firmware!</b>Nu este vorba despre importantul update de firmware pe care varianta europeana a telefonului il primise cu ceva timp in urma, ci despre un update destinat variantei americane a lui N95. Update-ul, in versiunea de firmware 11.2.009 este destinat...

Nu este vorba despre importantul update de firmware pe care varianta europeana a telefonului il primise cu ceva timp in urma, ci despre un update destinat variantei americane a lui N95.

Update-ul, in versiunea de firmware 11.2.009 este destinat terminalului N95-3, varianta din SUA a celebrului terminal. Noul soft aduce cu sine un pachet de fonturi si un history list pentru browser. Pentru moment nu cunoastem alte schimbari si upgrade-uri oferite de acest update, dar va vom informa de indata ce le vom afla. In cazul in care descoperiti alte functii implementate lui N95 prin acest firmware, mentionati-le in sectiunea de comentarii a acestui articol.

Puteti descarca firmware-ul updatat de la aceasta adresa, dar retineti ca va fi util, doar daca aveti un Nokia N95, in varianta proaspat lansata in SUA. Suntem curiosi daca vom vedea buguri de aceasta data, de vreme ce utilizatorii americani sunt mereu atenti la defectele softurilor pe care la folosesc. Sony stie cel mai bine acest lucru, avand in vedere problemele pe care le-a avut cu consolele sale, afectate de firmware-uri noi ca de un ... "virus".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×