Nokia N96, editia Bruce Lee, acum intr-o reclama incredibila (Video)

2.893 ori
<b>Nokia N96, editia Bruce Lee, acum intr-o reclama incredibila (Video)</b>Bruce Lee inca mai are fani, chiar si dupa multi ani de la disparitia sa, astfel ca lansarea unei editii speciale Nokia N96 Bruce Lee nu ne surprinde. Am aflat de existenta acestui telefon printr-un spot publicitar alb-negru, care prezenta maestrul in...

Bruce Lee inca mai are fani, chiar si dupa multi ani de la disparitia sa, astfel ca lansarea unei editii speciale Nokia N96 Bruce Lee nu ne surprinde. Am aflat de existenta acestui telefon printr-un spot publicitar alb-negru, care prezenta maestrul in actiune si iata ca acum o noua reclama este disponibila pe web:

In vreme ce in prima reclama Bruce juca ping pong folosind un nunchaku, iata-l acum aprinzand chibrituri prin intermediul unor lovituri precise cu aceeasi arma. Ceva ne spune ca handsetul s-a vandut extrem de bine in Asia, ba chiar putem sa juram ca Nokia N96, editia Bruce Lee este deja sold out in Orient.

Intre timp, controversele in legatura cu veridicitatea prezentei lui Bruce Lee in aceasta reclama continua... unii afirma ca nu maestrul in arte martiale este personajul din clip, ci doar o sosie a sa. Ce parere aveti? Este Lee cel real in spot?

Sursa: Mobile-spots.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×