Nokia N96 ofera downloaduri nelimitate de melodii, disponibil acum in Romania

3.276 ori
<b>Nokia N96 ofera downloaduri nelimitate de melodii, disponibil acum in Romania</b>Iata ca in sfarsit telefonul Nokia N96 ofera utilizatorilor sai suport pentru serviciul Nokia Music Store, dar nu oricum, ci cu posibilitatea de a descarca oricate melodii gratuit. Nokia pune la dispozitie utilizatorilor telefonului sau 2 milioane de...

Iata ca in sfarsit telefonul Nokia N96 ofera utilizatorilor sai suport pentru serviciul Nokia Music Store, dar nu oricum, ci cu posibilitatea de a descarca oricate melodii gratuit.

Nokia pune la dispozitie utilizatorilor telefonului sau 2 milioane de melodii, disponibile si pe handseturile Nokia 5310 si Nokia N95 8GB. Veti putea achizitiona telefonul si in Romania, prin intermediul celor de la Marketonline, la pretul de 2.283 RON. La nivel international, Nokia N96 costa 570 de euro, in noua versiune cu suport Comes With Music, cu 60 de euro mai mult decat cea standard.

Nokia N96 Comes with Music va fi disponibil pe piata internationala incepand cu aceasta luna si trebuie sa aflati ca melodiile pe care Nokia le pune la dispozitie sunt codate din pacate in 128 - 192 kbps, desi s-ar fi putut mai bine. Transferul unui album dureaza in jur de 3 minute, cel putin in cazul lui Nokia 5310, o durata rezonabila pentru orice conexiune.

Sursa: Gsmarena.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×